Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

yasmeininhetverenigdkoninkrijk

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Yasmein via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 03-06-2014 End of this ... (5)
  • 02-06-2014 McBusted and more! (4)
  • 18-05-2014 I'm going to miss ... (10)
  • 11-05-2014 Happy Mothersday! (3)
  • 05-05-2014 Time flies... (7)

Statistieken

Dit dagboek is 28913 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Het is bijna zover!

Toon op kaart

23 januari 2014 | Door: yasmeininhetverenigdkoninkrijk

Aantal keer bekeken 192   Aantal reacties 6   Heijen, Nederland
a A

Het is bijna zover!

Toch nog maar even een berichtje voordat ik vertrek :)

Het is nu bijna zover! Spanning en sensatie!
De deadline van afgelopen zondag gehaald. Verslagen ingeleverd, of ik ze gehaald heb dat is een tweede. Dat wordt een leuke verrassing. Wat dit wel betekende, is dat ik al vanaf afgelopen zondag vrij ben. En die tijd heb ik goed kunnen gebruiken! Ik ben dan ook 3 dagen lang bezig geweest met kleren uitzoeken en mijn koffer pakken!! Maar het is een soort van gelukt, de koffer(s) zijn ingepakt. Toch maar een extra koffer bijgeboekt, met één koffer was het namelijk echt niet gelukt!! Maar mijn garderobe zit er in hoor! En het grote voordeel is nu, dat ik nog het een en ander kan kopen en dit ook mee naar huis ga krijgen! ;)
Het idee dat ik morgen vertrek is een raar idee. Ik wil er eigenlijk ook niet aan denken. Doe ik dit wel, dan word ik zenuwachtig en ga ik alleen maar denken of ik wel echt alles in mijn koffer heb zitten. Ondanks de zenuwen en de spanning heb ik natuurlijk veel zin om te gaan. 4,5 maand op mezelf, in een vreemd maar mooi land…ik ben benieuwd! Dit kan twee kanten uit gaan.. en ik weet zeker dat het de goede kant uit gaat! :) Ik hoop wel dat het iets beter weer is dan hier.. maar aangezien er hetzelfde klimaat heerst als in Nederland, ben ik bang dat ik nog maar een regenpak moet inpakken.

Vandaag hoef ik alleen nog maar de laatste dingen in mijn koffer te proppen en gezellig uit te gaan eten met pap en mam. Er moet natuurlijk goed afscheid genomen worden.
Mijn grootste zorgen morgen zijn dat ik me niet verslaap, dat ik alle koffers mee neem, dat ik niet verdwaal op Schiphol en dat ik in het juiste vliegtuig stap. Dat laatste is misschien nog wel het belangrijkste. Hoewel ik er ook geen moeite mee zou hebben om bijvoorbeeld in Londen uit te komen…

Raar idee hoor, morgen om deze tijd is Nederland verleden tijd.. dan kom ik erachter of ik daadwerkelijk in het goede vliegtuig ben gestapt. Dan wordt het nog kijken hoe we naar onze kamer komen. Laten we maar hopen op een aardige taxichauffeur die de weg weet ;)

Mijn volgende berichtje.. zal dan toch echt uit Belfast komen.. SPANNEND!
Liefs, Yasmein :)

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (6)

23 januari 2014 16:15 | Door: Louis

Spannend :D Welke vlucht heb je? Dan kunnen we em volgen :D
En als je iets vergeten bent, tja,dan moet je het daar kopen ;)
Gaat helemaal goed komen en wij komen zeker een keer langs,ben zo benieuwd!

23 januari 2014 19:17 | Door: Johan

Dus Louis gaat je volgen???? Kom je hem in Belfast in een keer tegen.....de eerste bekende!
Yasmein,
Komt goed, pak het zoals het komt en maak het zoals het kan.

xxx

23 januari 2014 19:17 | Door: Cathy

Jaaaa het is bijna zover, de high heels, nette broeken, blousjes en andere juf waardige kleding erin kunnen proppen. Toch wel ook je allstars erbij gestopt he?
He meis heeel veel succes, plezier, ervaring, ontdekken en al wat rest daar in Belfast. Geniet er enorm van, laat ons lekker meegenieten van je heerlijke verslagen enne... gewoon die Belfastse deurbel afwachten!
Dikke kus van ons allemaal (zijn ze het vast wel mee eens die mannen voor deze ene keer!)

23 januari 2014 22:00 | Door: Susan

Dag yasmein,

Klinkt goed. goeie reis, fijne start daar en hopelijk kan het regenpak in de koffer blijven,

Groeten, Susanne

24 januari 2014 01:40 | Door: Iris

Jaaa het is bijna zover! Hopelijk heb je het leuk met pap en mam kunnen afsluiten, waar zijn jullie gaan eten? :). Vind het nog steeds jammer dat wij dat niet hebben kunnen doen :(.
Heel veel plezier lief zusje! Ik ga je in ieder geval erg missen! Maar ik weet zeker dat jij de tijd van je leven daar gaat hebben! Geniet er lekker van! Dit doe je maar 1 keer.. dus doe het maar gelijk goed! xd

Oh trouwens, wel echt aan die vakantieadresjes werken he? ;)

24 januari 2014 18:56 | Door: Johan

We hebben gezien dat ze door de gate ging en daarmee aangenomen dat ze ook het vliegtuig niet ging missen. Dit werd bevestigd door het sms-je dat ze aangekomen is.
De verrassing van Fenna sloeg wel even in 8-).

In afwachting op het volgende berichtje......houden wij ons hier staande.

xxx