Je bekijkt de reis...

a
A
10 januari 2016 22:55 | Door: Johan
Hey Yassie,
Zou ik ook best wel kunnen om op mijn telefoon een blog te typen........maar denk wel dat ik door heel Londen moest reizen en terug...... en het aantal typefouten valt eigenlijk best nog wel mee. Het hele verhaal is nou eens multi tasken. Ik kan me niet voorstellen dat een klas met 30 kinderen meer werk is dan dat gezin. Het mooiste uit het verhaal is nog wel dat je het blijkbaar ook goed (oftewel steeds beter) kunt doen de witch of the family....en zo ken ik ons Yasmein....meer en beter doen dan ze denkt te kunnen en moe maar voldaan vroeg naar bed om de volgende dag weer te beginnen.
xxx Pap
10 januari 2016 23:04 | Door: Iris
Hahaha die reactie op het zwemmen van Sabien! Heerlijk! Ik mis die opmerkingen hier in ons kikkerlandje.. Vind het ook echt knap dat je alleen naar die film bent geweest! Als je 10 jaar geleden tegen mij hadden gezegd dat je dat zou doen, gaf ik je behoorlijk hard uitgelachen ben ik bang (a). Ben trots op je! Hopelijk is dit ook iemand waar je vaker iets mee kan doen :).
Het kijken van de film was super gezellig! Vrijdag komt deel 2, hebben we weer een date? Zal dan ook wat drinken en popcorn voor je scherm zetten ;).
Slaap lekker Sis en succes in deze nieuwe week!!
10 januari 2016 23:39 | Door: petra
Yes!!!!! Ik ben warempel, sinds lange tijd, de DERDE persoon die reageert
12 januari 2016 11:18 | Door: Louis
Heerlijk blogje, krijg spontaan zin om zelf ook weer in zo'n ruw rijdende, heftig slingerende bus te zitten :P
Ik blijf het bijzonder vinden hoe je hele verhalen hebt over wat er allemaal met die kinderen moet en de ouders zelden in het verhaal zitten. Ze zien elkaar soms wel toch? Xp
Was gezellig om je erbij te hebben voor de film, gelukkig ken je em al ;) Vrijdag weer?
Louis
17 januari 2016 14:32 | Door: Oma
Hallo meisje je ouders zijn even hier en kan ik je verslag lezen,anders komt er steeds iets anders op.Heb je al heel Londen gezien ? want het zijn steeds andere delen wel eens op de T.V. gezien
Van de week van Iris een mooie bos bloemen gekregen en een kaart met fotos van jullie in Londen leuk.
meisje ik geniet van je verhalen . Heel veel liefs van Oma