Je bekijkt de reis...

a
A
11 december 2017 12:13 | Door: Louis
Hey Yasmein,
Tof toch, dat je ook wat winterse taferelen mee krijgt, hier is het weer ouderwets gekkehuis en paniek in het land. Wat dat betreft handig dat London zichzelf blijkbaar sneeuwvrij maakt Xp
Klinkt ook als een prima weekje zo, met een gezellig uitje van werk erbij. Prima bezig hoor :)
Als je weer naar nederland verhuisd heb je dadelijk geloof ik wel een koffer nodig, puur voor je mokken ;)
Fijne week weer!
Louis
11 december 2017 18:15 | Door: Deb
Haha hoor jou: “een fles van mijn favoriete cider”
11 december 2017 18:16 | Door: Deb
:( blijkbaar is mijn vorige bericht niet helemaal doorgekomen en lijkt die zin die zichtbaar is heel flauw
11 december 2017 18:19 | Door: Deb
Ik zei dus: “een fles van mijn favoriete cider”. Hoe cool, wie had dat gedacht toen je je eerste cider dronk in Robinsons ;) welke is je favo?
Geniet van de sneeuw, je werkweek en dan nog een week voordat het vakantie is! :)
Ik zit er zwaar aan te denken om een weekendje door London te gaan struinen, maar denk dat het Parijs wordt dit keer. Mocht ik wel gaan, ben je er dan voor een bezoekje of ga je oud en nieuw en kerst vieren in NL?
Xx
11 december 2017 21:45 | Door: tante marije
Wij zijn zondag en vandaag zo'n beetje ingesneeuwd. Dus bij ons 'n winter wonderland als je niet de straat op gaat dan is alleen maar blubber. Wat leuk om met je collega's kerst te vieren, geniet er lekker van. En leuk om te zien wat jou uitzicht is in dat verre Londen.
Liefs Tante Marije
11 december 2017 21:57 | Door: Johan
Hey Yassie
Als het weer zo blijft.........dan kun je altijd nog de straat scheppen als je je verveeld.
Tot zo weer....
xxx
12 december 2017 11:08 | Door: Dinie Tesselaar
Hoi Yasmein,
Leuk dat je in Londen ook eens een sneeuwuitzicht hebt! Ja wij zijn de laatste dagen ook goed bedeeld, voor de kinderen heerlijk om te ravotten en een sneeuwpop te maken.In het park t.o.p
ons zijn de kinderen heel actief geweest en Kim heeft gisteren in onze achtertuin dolle pret gehad met het rollen van een hele grote sneeuwbal waar ze vervolgens boven op ging staan en weer uit elkaar ging stampen om er een glijbaantje van te maken. Mikky keek alles af vanuit de deuropening op veilige afstand. Leuk om te zien, ik heb er zelf ook van genoten!
Het heeft al weer wat gedooid, maar morgen gaat het volgens de berichten zoveel regenen dat alles in een " stroomversnelling" weer afgevoerd gaat worden.
Leuk die secret santa, wat je weer een mooie mok opgeleverd heeft , weer een mooie herinnering er bij!
En wat fijn dat je het zo goed naar je zin hebt op de scholen ben je in ieder geval tot juli onder de pannen en wie weet wat er voor jou in dat prachtige Londen nog in het verschiet ligt.
Maar eerst kerst thuis in Nederland, want ook hier zullen de lichtjes zeker wel branden.
Ik heb het kerststalletje al gezet en ben nu bezig met de versieringen.
Oke Yasmein fijne week en tot de volgende keer!
Liefs,
tante Dinie